Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó kommentek

Feedek

HTML

HTML

AA Teljesen Automatizált Kriptó Kereskedés Jövője

Úttörők a Kriptovaluta Kereskedésben: A Tradensea és a Pooolse 


A kriptovaluta piac egyedülálló lehetőségeket kínál, amelyek messze túlmutatnak a hagyományos pénzügyi piacok által kínáltakon. A Tradensea fejlesztése és bevezetése a piacra, mint egy automatizált kereskedő bot, szándékosan a kriptovaluta piacra összpontosított, hogy kihasználja ezeket az előnyöket, és új perspektívákat nyisson a befektetők számára. Az alábbiakban részletezzük, hogy a Tradensea hogyan járul hozzá az iparág formálásához, és hogyan képviseli a Pooolse-szel való együttműködésével az inkluzív gazdasági ökoszisztéma megvalósítását.

Tradensea  automatizált kereskedő szoftver  kriptovaluta kereskedés  kriptovaluta piac  automatizálás  kriptovaluták  blockchain technológia  kereskedési robot  kereskedési stratégiák  piaci ingadozások  profitgenerálás  kockázatkezelés  decentralizált kereskedés  piaci likviditás  algoritmikus kereskedés  kriptovaluta oktatás  kriptovaluta közösség  digitális eszközök  befektetési lehetőségek  pénzügyi fejlődés  piaci trendek  innovatív technológiák  Pooolse  inkluzív gazdasági ökoszisztémakriptovaluta befektetés  kriptopénz piaci elemzés  automatizált kereskedés előnyei  kriptovaluta volatilitás  hozammaximalizálás  kereskedési algoritmusok  kriptovaluta hírek  blockchain innováció  digitális pénznemek  kriptovaluta regulációk  pénzügyi technológiák  kriptovaluta portfólió  decentralizáció előnyei  kereskedési platformok  kriptovaluta tranzakciók  piaci hatékonyság  kriptovaluta tárolás  biztonságos kereskedés  kriptovaluta stratégiák  piaci elemzés eszközök  kriptovaluta kereskedési tippek  kriptovaluta fejlesztések  kereskedési bot beállítások  kriptovaluta kereskedési technikák automatizált kereskedő szoftver kriptovaluta kereskedés kriptovaluta piac kriptovaluták blockchain technológia kereskedési robot kereskedési stratégiák profitgenerálás kockázatkezelés decentralizált kereskedés piaci likviditás algoritmikus kereskedés innovatív technológiák Pooolse kriptopénz piaci elemzés automatizált kereskedés automatizált kereskedés előnyei kriptovaluta stratégiák piaci elemzés eszközök biztonságos kereskedés kriptovaluta kereskedési tippek kriptovaluta fejlesztések  kereskedési bot kriptovaluta kereskedési technikák

A Kriptovaluta Piac Előnyei

  • Magasabb Hozamok Lehetősége: A kriptovaluták volatilitása, miközben kockázatot jelent, jelentős profitot is kínálhat a jól tájékozott és jól időzített kereskedők számára.
  • Kevesebb Szabályozási Korlát: A kriptovaluta piac nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínál a döntéshozatalban és a kereskedési műveletek végrehajtásában.
  • Állandó Kereskedési Lehetőségek: A piac 24/7 nyitva tartása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan reagáljanak a piaci fejleményekre.
  • Innováció és Új Digitális Eszközök: A blockchain technológia által kínált innovációk új eszközöket és növekedési lehetőségeket nyitnak meg.
  • Tradensea  automatizált kereskedő szoftver  kriptovaluta kereskedés  kriptovaluta piac  automatizálás  kriptovaluták  blockchain technológia  kereskedési robot  kereskedési stratégiák  piaci ingadozások  profitgenerálás  kockázatkezelés  decentralizált kereskedés  piaci likviditás  algoritmikus kereskedés  kriptovaluta oktatás  kriptovaluta közösség  digitális eszközök  befektetési lehetőségek  pénzügyi fejlődés  piaci trendek  innovatív technológiák  Pooolse  inkluzív gazdasági ökoszisztémakriptovaluta befektetés  kriptopénz piaci elemzés  automatizált kereskedés előnyei  kriptovaluta volatilitás  hozammaximalizálás  kereskedési algoritmusok  kriptovaluta hírek  blockchain innováció  digitális pénznemek  kriptovaluta regulációk  pénzügyi technológiák  kriptovaluta portfólió  decentralizáció előnyei  kereskedési platformok  kriptovaluta tranzakciók  piaci hatékonyság  kriptovaluta tárolás  biztonságos kereskedés  kriptovaluta stratégiák  piaci elemzés eszközök  kriptovaluta kereskedési tippek  kriptovaluta fejlesztések  kereskedési bot beállítások  kriptovaluta kereskedési technikák automatizált kereskedő szoftver kriptovaluta kereskedés kriptovaluta piac kriptovaluták blockchain technológia kereskedési robot kereskedési stratégiák profitgenerálás kockázatkezelés decentralizált kereskedés piaci likviditás algoritmikus kereskedés innovatív technológiák Pooolse kriptopénz piaci elemzés automatizált kereskedés automatizált kereskedés előnyei kriptovaluta stratégiák piaci elemzés eszközök biztonságos kereskedés kriptovaluta kereskedési tippek kriptovaluta fejlesztések  kereskedési bot kriptovaluta kereskedési technikák

  • A Tradensea Mint Úttörő
  • Innovatív Technológiák: A Tradensea fejlett technológiákat fejleszt, mint az algoritmikus kereskedési botok és a decentralizált kereskedési protokollok, amelyek forradalmasítják a kereskedést.
  • Új Kereskedési Stratégiák: Egyedi kereskedési stratégiákat kínál, amelyek kihasználják az adatelemzést, a kvantitatív elemzést, és a viselkedésgazdaságtant.
  • Piaci Hatékonyság: A Tradensea javítja a piaci likviditást, csökkenti a spreadeket, és minimalizálja a csúszást, stabilabb kereskedési környezetet teremtve.
  • Decentralizáció: A MorseDEX-hez hasonló decentralizált kereskedési platformok bevezetésével elősegíti a hagyományos centralizált tőzsdéktől való eltávolodást.
  • Oktatás és Tudatosság: Aktívan részt vesz a kriptovaluta kereskedés oktatásában és tudatosításában, segítve az újoncokat a piac megértésében.
  • Kockázatkezelés: A Tradensea kockázatkezelési stratégiákat és eszközöket kínál, amelyek segítenek a kereskedőknek hatékonyabban navigálni a volatilis kripto piacokon.
  • Piaci Kutatás: Mélyreható piaci kutatásokat végez, hogy felfedezze a trendeket és mintákat, amelyeket megoszt a közösségével.
  • Közösségi Építés és Inkluzivitás

A Tradensea nem csak a technológia és a kereskedési stratégiák terén újít; aktívan építi és ápolja közösségét, ahol a kereskedők és a lelkesedők megoszthatják ötleteiket és betekintéseiket. Ezek a közösségek együttműködésre és tanulásra nyújtanak platformot, elősegítve egy inkluzív és tájékozott kriptovaluta kereskedési környezet kialakítását.

A Tradensea és a Pooolse együttműködése új dimenziókat nyit meg a kriptovaluta kereskedés világában, ötvözve az automatizált kereskedés előnyeit az inkluzív gazdasági ökoszisztéma és közösségi építés elveivel. Ez a szinergia nem csupán a profitmaximalizálás új módját jelenti, hanem egy olyan jövő felé vezető utat is, ahol a kriptovaluta kereskedés mindenki számára elérhető, megérthető és fenntartható.

Exkluzív Regisztráció a Tradensea-ra: Kapcsolódj Be Az Úttörők Közé!


Fedezd fel a kriptovaluta kereskedés új dimenzióit a Tradensea automatizált kereskedési platformon keresztül, amely az innováció és a közösségi építés előmozdítására törekszik. A Tradensea nem csupán egy eszköz a piacon való navigáláshoz; egy olyan közösség része, amely a kriptovaluta kereskedés jövőjét formálja.

Exkluzív Regisztrációs Folyamat


A Tradensea egyedi megközelítést alkalmaz a regisztrációs folyamat során, melynek célja, hogy egy elkötelezett és tájékozott közösséget hozzon létre. A platformra való regisztráció kizárólag meghívó alapján történik, ami biztosítja, hogy minden új tag hozzájáruljon a közösség értékeihez és céljaihoz. Ez a megközelítés elősegíti az inkluzivitást és a diverzitást, miközben fenntartja a magas színvonalat és az elkötelezettséget a pénzügyi fejlődés és prosperitás iránt.

Hogyan Regisztrálj a Tradensea-ra?


Látogass el a Tradensea Weboldalára: Nyisd meg a böngésződet, és írd be a Tradensea hivatalos weboldalának címét. Klikk: https://app.pooolse.com/join/6582
Kattints a 'Regisztráció' Gombra: A weboldal főoldalán található 'Regisztráció' gombra kattintva elkezdődik a belépési folyamat.
Add meg az Ajánló Kódodat: Amikor a regisztrációs űrlapot töltöd ki, használd az ajánló kódot 6582 a hozzáférés aktiválásához. Ez a kód garantálja, hogy közvetlenül csatlakozhatsz a Tradensea exkluzív közösségéhez.
Töltsd ki a Szükséges Információkat: Add meg a személyes adatokat és a kereskedési preferenciákat a regisztrációs űrlapon. Fontos, hogy valós és pontos információkat adj meg, hogy a Tradensea csapata megfelelően tudja támogatni a kereskedési tevékenységedet.
Beküldés és Várakozás a Megerősítésre: Miután elküldted a regisztrációs űrlapot, várj a Tradensea csapatának megerősítésére. Ez lehet egy automatizált e-mail, amely tartalmazza a következő lépéseket, vagy egy személyre szabott üzenet, amely üdvözöl a közösségben.


Miért Érdemes Csatlakozni?


A Tradensea nem csak egy platform a kriptovaluta kereskedés automatizálására; egy mozgalom, amely változást hoz a pénzügyi technológiák világában. Az ajánláson alapuló regisztráció lehetővé teszi, hogy egy olyan közösség részese légy, amely támogatja és ösztönzi tagjait a pénzügyi siker elérésében. Az innovatív technológiák, az új kereskedési stratégiák és az oktatás, valamint a kockázatkezelési eszközök hozzáférése révén a Tradensea platform a kriptovaluta kereskedési céljaid elérésének alapköve lehet.

Csatlakozz hozzánk ma, és legyél részese egy olyan közösségnek, amely az inkluzivitásra, az innovációra és a pénzügyi prosperitásra törekszik. Használd az 6582 ajánló kódot a regisztrációdhoz, és tapasztald meg a Tradensea által kínált előnyöket. Kezdd el az utazást velünk, és formáld a kriptovaluta kereskedés jövőjét!

Ha kérdesed van, keress bizalommal!

Kulcs szavak: Tradensea, automatizált kereskedő szoftver, kriptovaluta kereskedés, kriptovaluta piac, automatizálás, kriptovaluták, blockchain technológia, kereskedési robot, kereskedési stratégiák, piaci ingadozások, profitgenerálás, kockázatkezelés, decentralizált kereskedés, piaci likviditás, algoritmikus kereskedés, kriptovaluta oktatás, kriptovaluta közösség, digitális eszközök, befektetési lehetőségek, kriptovaluta befektetés, kriptopénz piaci elemzés, automatizált kereskedés előnyei, kriptovaluta volatilitás, 

Tovább

Indul a nyaralás, frissítsük fel a számítógépet is! – 2. rész

Ahogy azt az előző részben már említettük, a számítógépen tárolt adatok minden korábbinál nagyobb értéket képviselnek, és soha nem volt ennyire fontos a szerepük a vállalkozások életében. Ebben a részben arról lesz szó, melyek a legkritikusabb részei a számítógépnek,mit tudunk megtenni otthon saját magunk és melyek azok,  amelyekhez már mindenképpen szakértőt érdemes hívni.

Egy alkatrész, mely szinte mindig meghibásodik

A számítógépek központi eleme a processzor, a memória és a háttértár, de ezek egyre megbízhatóbbak, és zártságuk miatt nehezen koszolódnak. Van viszont egy olyan alkatrész, mely több helyen is alkalmazásra kerül, és különösen érzékeny a szennyeződésekre: ez a ventilátor.

Egy asztali számítógépben és egy laptopban is több ventilátor dolgozhat, hiszen ilyen egység hűti a processzort, a tápot és gyakran a videokártyát is. A levegő folyamatos keringetésével porszemecskék tapadnak meg a ventillátoron, egyre több és több, míg már vastag réteget nem képeznek.

A kialakult porréteg káros hatása kettős, egyrészt a hűtést igénylő alkatrészeken, mint a processzor, túlmelegedést okozhatnak, így a számítógép megbízhatatlanná válik, belassul, majd véletlenszerűen kikapcsol. A másik hatás magának a ventillátornak a károsodása, a porréteg ugyanis annyira nehéz, hogy a forgatást végző motor túlterhelődik és megadja magát. Poros környezetben az ilyen meghibásodások akár extrém gyorsan is megtörténhetnek, hetek, illetve hónapok alatt felmondhatják a szolgálatot a főleg olcsóbb eszközök.

karbantartás por poros tisztítás számítógép notebook laptop kitisztítani portalanítani nyári karbantartás szakértő otthon nyaralás

Hogyan működik a nyári karbantartás?

Egy igazi szakértő ad a környezetére, így figyel a tisztaságra, védi magát a statikus feltöltődés ellen és megfelelő szerszámokkal rendelkezik. Ahogy már említettem nyáron érdemes felkeresni ebben a témában, mert nincs annyi dolga és a foci EB sem érdekli. Azonban siessünk, mert az olimpia hamarosan kezdődik!

A karbantartás során szétszedésre kerül a számítógép, majd a szennyeződés mértékétől és fajtájától függően, a szakértő dönt a továbbiakról. A port gyakran lazítják fel ecsetekkel, illetve távolítják el sűrített levegős fújással, természetesen a különböző porszívók használata szigorúan tilos és egyetlen hozzáértő sem használná! Elérhetőek különleges tisztítószerek, melyek nem károsítják az elektromos alkatrészeket, de egy szakértő azt is rögtön látja, ha egy alkatrész meghibásodása rövid időn belül várható, és ki kell cserélni.

Egyes elemek csak úgy tisztíthatóak, ha szétszedik a gépeket, illetve az összeszereléshez szükség lehet speciális anyagokra, mint például hővezető zselére a processzor visszahelyezéséhez. Ezt mindenképpen bízzuk szakértőre, ne szedjük szét magunk.

Tanács: Amennyiben otthon rendelkezünk sűrített levegő spray-vel (egy –két ezer forintért kapható a boltokban), megtehetjük, hogy a számítógép/laptop szétszedése nélkül, befújunk a ventilátor mentén. Előtte mindenképpen áramtalanítsuk a gépet, és vigyük olyan helyre, ahol a kiáramló nagy mennyiségű por nem zavaró tényező. Erre külön készüljünk is.

Szakértők felkérésével elkerülhetjük, hogy számítógépünk a lehető legrosszabb pillanatban álljon le, a gép értékének akár többszörösére rúgó károkat okozva. Mindenképpen megéri gondot fordítani a munkaeszközeinkre!

Szép napot!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg a többiek számára!

Tovább

Spórólj meg egy raklap pénzt, írass blogot!

Gondoltál már arra, hogy szakmai anyagokat publikálsz?  Vajon miért írnak ilyeneket mások? Elárulják a titkaikat? Mi ebbe a jó nekik?

Elgondolkodtál azon mennyit ér egy blog bejegyzés? Kiszámolom neked, itt és MOST!

Mindegy, hogy milyen üzletben utazol, a hirdetések, és az online világ nem tesznek különbséget.

Legyen az összehasonlítási alap az AdWords, korunk vezető hirdetési platformja.

Ezzel szemben megírjuk a cikkünket. Legyen egy jól kidolgozott 1500 szavas, konkrét, mély, sok hivatkozással ellátott, minőségi iromány, ami már magában is igazi érték. Ezt terjesztjük (kizárólag ingyenes megoldásokkal), sok like-ot, megosztást kapunk (hiszen jó a cikk). Ezért a nálunk szereplő kulcsszavakra rendesen előre is tesz minket a google. Hiszen, ha valaki arról akar megtudni valamit, a mi cikkünkben nagyon jó eséllyel megkapja a választ. Például ezért is fontos, hogy jó legyen a bejegyzés. Mondjuk olyan mint ez, csak részletesebb, hosszabb, és speciálisabb.

A példa kedvéért legyen az ilyen egyik kulcsszó ára az AdWords-ben 200 Ft (ez azért lehet kevesebb, de versenyhelyzetben sokkal több is – és ez csak egy kulcsszó). Ez azt jelenti, hogy egy kattintásért ennyit kell fizetnünk a Google-nak. 

Tehát,ha a szuperül megírt cikkünk fél év alatt hoz 1,000 látogatót, akkor megért 200,000 Ft-ot. Ha 10,000 látogatót hozott, akkor 2,000,000 Ft–ot. Ennek ellenőrzése ma már nagyon egyszerű : Google analitics. Minden statisztikát látsz, tudod mikor, honnan jöttek a látogatok, mit csináltak, stb. (ha még nem használod, azonnal kezd el- EZ FONTOS) Persze, a látogatók nem mindegyikéből lesz vásároló, így ez csak megközelítése a blog értékének. A konverziót egyedileg kell meghatározni( most a weboldalra látogatász határoztuk meg).

Ráadásul ezek organikus találatok, ami az oldaladat tovább emeli a google –nél (jó ha tudod, az AdWords nem gerjeszt organikus találatot!). Ezáltal közvetetten akár még több látogatót is eredményezhet. Persze a látogatók minőségéről lehetne beszélni, de az üzleted iránt mindenképpen érdeklődik, hiszen arra keresett rá. 

Jól hangzik, ugye?

Szóval ezt a pénzt ügyesen megspóroltad. Sőt, minél tovább ott a cikk az oldaladon (és a találati listában is elől szerepel), annál tovább tud nőni ez a szám. De ezek után miért is törölnéd le?

Jöhet a következő cikk!

Persze nem minden cikkünk lesz sikeres ennyire, nem minden terjed majd fénysebességgel, de az biztos, hogy találtál olyan eszközt, amely hosszútávon keres vevőket a vállalkozásodnak. A cikk a te tulajdonod, újra és újra felhasználhatod, egy olyan tárgyad, mint mondjuk egy mobiltelefon ( csak nem amortizálódik olyan gyorsan). Nagyon fontos, hogy ez egy hosszútávú út és ha elkezded,következetesen végig kell járnod. (és végig is fogod...)

Ha már sok olvasód van és nekik értékesítessz is (hiszen a posztok olvasása alatt megismertek téged, bíznak a tudásodban, elismert képviselője lettél a szakmádnak, nagyon szépen felépítetted magad és vállalkozásoddat elöttük) szép lassan eléred, hogy a marketingkommunikációd blogközpontú legyen.  Így az újjabb és újabb posztjaidat már bármire használhatod, eléred vele a célközönséged. 

spórólj blog blogot irass mással  szakmai anyag kiszámolom mennyi mennyit ér egy blog összehasonlít megspórólni hosszútávon viráglevente szakmázok organikussan jönnek a szavak helyette vállalkozásnak megéri bármilyen

Szóval szeretnél írni a szakmádról, de nem jönnek a szavak? Nincs gond, mert tudom, hogy te nem ebben vagy profi. Nyilván sokkal jobban értessz a saját szakmádhoz.

Kérj meg engem, én megírom neked szívesen.  Hogy mennyiért? Annyiért, amennyit neked ér. Te majd eldöntöd, mennyit akarsz érte fizetni (valóban azt gondolom, hogy minden cikk ára egyedi és nagyban függ attól, hogy a tulajdonos mennyire értékeli- konkrétan neki mennyit ér) .

Ha szerinted, nem ért semmit, akkor ingyen dolgoztam. Elég előnyös a biznisz? Remélem. A lényeg, hogy kezdjük el, adj témát, címszavakat , leírást és én szállítom a cikked. Az sem gond ha később jössz rá az értékére, nem futok el, bármikor támogathatsz.

Nézd meg eddigi írásaimat, weboldalamat. Tudd meg ki vagyok, mivel foglalkozom. Kérdezz bátran! Itt egy kis összefoglaló rólam:


Virág Levente vagyok. 40 éves, egy informatikai vállalkozás gazdasági vezetője... Budapesten élek, feleségemmel és 6 éves kislányommal.

spórólj blog blogot irass mással  szakmai anyag kiszámolom mennyi mennyit ér egy blog összehasonlít megspórólni hosszútávon viráglevente szakmázok organikussan jönnek a szavak helyette vállalkozásnak megéri bármilyen


Íme pár foglalkozásom amit naponta űzök: apa vagyok, sofőr vagyok, szakács vagyok, bevásárló vagyok, gerincgyógyász vagyok, hűséges férj vagyok,  irodai alkalmazott vagyok, tornász vagyok, rendszeres olvasó vagyok, játszótárs vagyok-hívhatjuk kreatív szórakoztató partnernek is, számítógép felhasználó vagyok, lottószámot tippelgető optimista vagyok, focista vagyok, író vagyok, lelkes hallgató vagyok, ivócimbora vagyok , nyelvész vagyok, mindent szervező vagyok, mindig elérhető kapcsolattartó vagyok, film szakértő vagyok, precíz felszolgáló vagyok, lelkiismeretes szerető vagyok, hozzáértő vagyok- nyilván bármihez ... és mivel nem célom, hogy elaludj, abbahagyom. Röviden ez vagyok. Pár hónap alatt hidd el, jobban meg fogsz ismerni, azt gondolom érdemes. 


Ha szeretnéd kipróbálni a dolgot, vedd fel velem a kapcsolatot, én alig várom!

Szép napot!

Tovább

Indul a nyaralás, frissítsük fel a számítógépet is!

A számítógép ma már az egyik leginkább nélkülözhetetlen munkatársunk, így ha nyaralni indulunk, gondoljunk arra, hogy egy kis felfrissülés a számítógépre is ráfér! Mondjuk ne rendeljünk neki is Pina colada koktélt (főleg ne próbáljuk meg megitatni vele!), de legalább áramtalanítsuk és tisztogassuk meg. Elsőre ez is elég!

Persze, nem csak ilyenkor érdemes foglalkozni kedvencünkkel, fontos a mindennapi gondoskodás. Erről már írtam korábban is: 

http://viraglevente.reblog.hu/nem-eleg-megvenni-uzemeltetni-is-kell-tudni

Különösen igaz ez akkor, ha belegondolunk, a rendszeres karbantartással nem csak a bosszúságtól óvhatjuk meg magunkat, de elkerülhetjük a költséges meghibásodásokat is.

A számítógéphez tartozó perifériákat is érdemes néha áttakarítani, még akkor is, ha a laptopok elterjedésével egyre kevesebb ilyen eszközt használunk. Egeret még a laptopokhoz is gyakran használunk, nem beszélve az olyan kiegészítőkről, mint a nyomtató,scanner, router, modem, stb. Ezeket az eszközöket a rendszeres otthoni vagy irodai takarítás alkalmával mi is áttörölgethetjük, így eltávolítva a port a környezetünk is egészségesebb marad.

indul a nyaralás karbantartás tisztítás portalanítás rendszeres takarítás számítógép notebook évente rendszeresen leállás adatok  adatvesztés segítség szakértő költségek

Más kérdés azonban az asztali számítógép vagy laptop belseje, ezekhez ugyanis érdemes már szakértő segítségét igénybe venni. Mindenkinek van olyan kocka ismerőse, aki számítástechnikát tanul, vagy már kiskora óta szereli a számítógépeket, (hiszen Magyarországon mindenki ért a számítógépekhez az építkezéshez és a focihoz!) de sajnos mindenki hallott olyan történeteket is, amikor ez az ismerős porszívóval állt neki gépet takarítani! Na az bizony már nem követendő példa!

A modern eszközöknek rendszeres karbantartásra van szükségük, legalább évente. A gépeket szakértő módon szét kell szedni, majd össze is kell tudni rakni. Nem árt, ha a takarítást elvégző személy tisztában van, melyik alkatrész sérül meg könnyen és melyikhez szükséges kicsit határozottabb erőt kifejteni.

A legjobb alkalom a nyár időszak. Ilyenkor az IT cégek sincsenek annyira leterhelve, ráadásul rajtuk kívül mindenki a foci EB-t nézi.

Otthoni és vállalati felhasználás, mikor kell szakértői segítség?

Tévhit, hogy az otthoni körülmények között nem kell számítógépet takarítani, és az is tévhit, hogy egy átlagos felhasználónak nem éri meg szakértői segítséget kérni. A számítógépes alkatrészek ára egészen felhasználóbarát, viszont a gépeken tárolt adatok soha nem látott értéket képviselnek, elég csak az olyan fontos események képeire és videóira gondolni, mint egy kisgyermek születése.

Vállalati körülmények között pedig egész egyszerűen nem engedhető meg a számítógépek leállása, hiszen az üzletmentben sem lehet leállás! A mai, modern világban olyan szakértőkre van szükség, akik bármikor elérhetőek, meghallgatják az ügyfelek problémáit, és képesek gyorsan és hatékonyan beavatkozni, ha baj van. A jó szakértő olyan kincs, akit meg kell becsülni, s aki önmaga is megbecsüli a hűséges ügyfeleit!

A következő részben arról lesz szó, hogy mely területek azok, melyek mind az asztali számítógépekben, mind a laptopokban a leginkább ki vannak téve a szennyeződéseknek, s melyekhez mindenképpen érdemes szakértőt felkérni.

Addig is szép napot kívánok!

Szeretnéd felhívni a figyelmét ismerőseidnek erre?

Oszd meg a cikket MOST!

Tovább

Egy hét a gerincklinikán- 2.rész / újra otthon!

Mit változtasson meg egy gerincsérves sürgősen az életében?! Erről szeretnék írni, most, hogy kijöttem a kórházból. Elmondhatatlanul hiányzott már az eddigi életem. Főleg az utolsó két nap volt egyre erősebb az érzés, a vágyakozás minden otthoni dolog után. Visszatekintve a múlt hét eseményeire, az első pár nap csak a fájdalom uralta a testemet és a lelkemet. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra mikor lesz már jobb. Ennyi fájdalomcsillapítót szerintem tíz év alatt sem szabadna beengedni a testünkbe, amit egy hét alatt kaptam. Milyen jól is esett... J Csak ezen tünetek elmúlása után tudtam másra is koncentrálni, azaz a folytatásra.

Hogyan is tovább? Volt időm gondolkodni rajta, mégis úgy érzem, hogy nem lehet ezt eltervezni előre.  Sok mindent meg kell változtatnom életemben, a szokásaimban, az biztos. Erről külön előadásokat tartottak különböző szakemberek a kezelés részeként, azonban mivel mindenki élete más, ezt saját magunknak kell megkoreografálnunk. A legfontosabb, amire fókuszálnom kell innentől, hogy ne kerüljek újra ilyen helyzetbe!

gerinc sérv porckorong gerincsérv változz fájdalom úszás torna gyógytorna hajlás hajolgatás sport elhanyagol kihagy lusta sűrgős klinika gerincklinika gyógyászat test testtartás helytelen helyes enesazegeszsegugy

Minden nap kell gyógytornáznom ébredéskor. Ezzel fog kezdődni a napom, kötelező jelleggel. Ismét rájöttem, hogy bizony nélküle nem megy. Már nem. Többet nem követem el azt a hibát, hogy elhanyagolom.

Mozdulataimat áttervezem. A kialakult, megszokott előre hajlások, gerincet jobban megterhelő mozdulatokat kiiktatom, minimalizálom. Hát ezen nagyon dolgozni kell, mert rengeteg ilyen van.

Utazáskor, a kocsiba ki - beszállás sem esik olyan jól, ami azt jelenti, hogy azon is változtatni kell. Ez nagyobb falat, de majd átgondolom, hogyan oldjam meg hosszútávon. Jó alternatíva a villamos, de valljuk be télen nem annyira vonzó.

Munkahely: széket félreteszem, térdeplőt előtérbe helyezem. Folyamatos felállás és nyújtózkodás. Tudtátok, hogy egy rossz pozícióban üléskor egyes csigolyák 4x annyira terhelődnek, mint álló helyzetben? Ilyenkor veszélyben lehet a nyaki rész is, ha azt is huzamosabb ideig rossz pozícióban tartjuk. Ne felejtsük el, a legtöbb időt már ezen a helyen töltjük.

A sportolás fontos, ezzel sosem volt gond, előtérbe helyezem azonban az úszást, háttérbe pedig a kispályás labdarúgást. Későbbiekben játszhatok még az orvos véleménye szerint, nem kell lemondanom róla teljes mértékben, ami nagyon jó hír. Persze a színvonal már…

A legnehezebb szerintem az elfogadás. Elfogadni ezt az állapotot, amit még negyven éves korom előtt sikerült elérnem. Szóval az eddigi életem már nem a mostani életem (hiába is hiányzik annyira…). Az emberek amúgy is változnak, ezt már az 5 éves kislányom is tudja. Itt az ideje nekem is megtenni újra, immár tudatosan. Túl teszem magam rajta és ezzel együtt teljes és boldog életet fogok élni. Simán lehetséges! Én már el is kezdtem!

Szép napot!

Tovább
«
123