Folytatva felvetésemet először is szeretném megköszönni a visszajelzéseket. Nagyon örülök ezeknek, sok ötletet adtok. Továbbá remélem, hogy akit összehoztam a megrendelőnkkel jó kapcsolatra tett szert és sok jó filmet tudnak majd készíteni. Reméljük, hozzánk is eljut majd belőle egy-egy díszpéldány.

Kaptam olyan visszajelzést is, hogy bizony ezeknek a felnőtt tartalmú filmeknek igencsak negatív hatása van társadalmunkban. Nagy százalékban a nők kihasználtságáról szól és mivel igen is hatással bír bizonyos körökben ezért ez lesz az elfogadott hozzáállás a női nemhez és a szexuális szokások kialakításához. Sajnos azt be kell látnom, hogy aki ezekből a filmekből tanul meg szexelni az valóban minden alkalommal az arcra élvezéssel akarja befejezni az aktust. Szomorú, de vajon ez a szerepe ezeknek a filmeknek? Naná, hogy nem. Sajnos a mai fiatalok nagy része túl korán szembesül a szexualitással esetleg pont az ilyen filmekből. Nem mondom, hogy nem készültek fel rá, nem tudnak róla eleget, pedig így van. 

porn pornó film pornófilm munka szex felnőtt választás fiatal tehetség csillogás karrier szeretnél

Vajon 18 évesen érett valaki ahhoz, hogy filmekben szerepeljen? Igen, ez az alsó határ Magyarországon. Nagykorúvá váláshoz a szex is hozzá tartozik, aztán jöhet forgatni, kereshet saját maga számára pénzt. Hogy mit kezd vele, nem tartozik senkire. Lányos apuka révén előbb –utóbb én is szembesülök majd ezzel a kérdéssel, hát nem várom. El tudom ettől majd tiltani a lányomat? El kell egyáltalán tiltani? Mi lesz ha majd pont ebben leli meg örömét? Pfff.

Vajon ezzel a szakmával hová lehet eljutni? Azt gondolom, hogy ebben az iparban is létezik karrier. Nagyon is szép hosszú létrára lehet felmászni és a csúcson nagyon szép dolgokat lehet elérni. Sok példa járhat előttünk magyarok előtt, többeknek sikerült szép sikereket elérni. Igazi csillogás, real Hollywood, mega gazdagság. De vajon min múlik a siker? Ki lehet jó ebben? Mi kell hozzá?

Sok munka, jó kapcsolatok, némi tehetség, ambíció, ezeket szokták mondani. Nem tévedhetnek… Az biztos, hogy más fajta intelligencia szükséges itt és nem az elvégzett iskolák száma számít. A lényeg, hogy a karakter magával ragadja a publikumot pont úgy mint egy jó könyv esetében. Szóval ki-ki döntse el mit választ az írást vagy a filmipart…