Ismerős a helyzet? Orr dugulás, befújás, minden nap, egyre sűrűbben. Ha hozzászoktatod magad , szinte lehetetlen orrspray nélkül élni . Hogy lehet erről lejönni ? Tudjuk , hogy az ilyen cuccok hosszú távú használata nem tesz jót az orr nyálkahártyának , mégis , mikor egyszerűen nem jön levegő , vagy nem annyi amennyi kellene , kéznél van és olyan egyszerű használni. Ez a könnyű út, erre sodródik az ember .

orrvérzés orrspray függőség megoldás elvonó hozzászokni végleges letenni tiszta egészség változtass allergia orr függő vizsgálat élni

Virág Levente vagyok, orrspray függő. Bizony én is bajlódok ezzel a problémával nap mint nap. Persze amikor már nagyon zavart , elmentem egy szakorvoshoz. Rövid vizsgálat után jött diagnózis: allergia . Futószalagon kaptam a receptet is. Egy havi adag, próba cseresznye alapon.  Elhasználás után vissza, mondván semmit sem ér. Következő forduló: új recept , megint egy havi. Semmi haszna . Vissza a dokihoz , következő kőr , következő recept . Éreztem a never ending sztori forgatókönyvet .Hát gondolod , hogy kiváltottam.. . Hihetetlen ez a módszer , ez tényleg van akinek segít ?

Na de ha allergia , akkor irány egy Allergia vizsgálat es meglesz a megoldás !! Haha gondoltam , intéztem is azonnal . Elektrolízis , 400 fele anyag , tutti meglesz a kiváltó ok. Hát az elején megdőlt az elmélet. A műtött kezem miatt nem lehet bízni az eredményben. Kellett nekem  fém a kezembe.. Szóval nem jutottam előre. Kicsit kezdem feladni a küzdelmet. Persze ez kb fél év volt az életemből. Ma is orrspray- t használok este, hogy tudjak (és persze a feleségem is tudjon) aludni.

Par napja olvastam egy barátom face posztjában , hogy ő véglegesen letette ! Szóval nem vagyok egyedül az univerzumban ezzel a gonddal. Felhívtam, beszélgettünk. Az átállásra 3-4 hetet mondott. Minden átmenet nélkül, egyik napról a másikra megvonás. Borzasztó, azt mondta, néha kibírhatatlan. Kiszáradás –torka és a szája tájékán-, iszonyat hangos horkolás kíséri a gyógyulás útját. Igaz, nála sokkal durvább volt a helyzet, több min 7 éve függő volt, heti min 1 tégelyt fogyasztott !! Teljesen hozzászokott a szervezete! Tünetek: hirtelen orrvérzés a nap bármely szakában, óránkénti befújás, az életének minden helyszínén egy elfekvő orrspray… Szóval döntöttem, belevágok a gyilkos három hetes elvonóba!  Jelentem két napja tiszta vagyok.

Ha van ismerősöd aki hasonló gondokkal szenved, oszd meg vele történetünket. Reméljük példánkkal segítünk neki is leállni az anyagról… nekem pedig …. szurkoljatok!