Új élményem színhelye

Ma kipróbáltam egy másfajta kávét. Nem a megszokott 5-9 bar nyomással készült fajta volt. Ezt magas hőfokon készítik, talán a török kávé elkészítési módjához tudnám hasonlítani. A felhasznált őrlemény viszont dupla mennyiség volt. Tisztán, mindenféle tej, édesítőszer nélkül kóstoltam meg. Nagyon finom , érdekes érzés, mindenkinek ajánlom a próbát .  A fényképen láthatjátok a helyet ahol ittam. Első benyomásként egy markánsabb tea feelingje hasított belém. Kicsiny kesernyés utóíze szinten bejött. Örülök, hogy megízleltem. A barista is nagyon készséges volt , már hozzáállása megfogott . Szeretem a kávét , szokásommá vált napi 1-2 csésze hosszú kávé elkortyolgatása a délelőttök folyamán , de ez az úriember sokkal nagyobb áhítattal készítette el számomra a italt , mint én valaha is tettem.

Kicsit átgondolom a Kávé fogyasztásomat a jövőre nézve. Úgy érzem a minőséget még jobban előtérbe kell helyezni ezen a területen is . Korosodásunkkal ízlésünk is jócskán változik , de a nézőpontjaink, hozzáállásunk talán még jobban . Érzem magamon a tökéletességre való törekedést egyre több területen .De lehet, hogy ez inkább a feleségem hatása ? Ő egyébként a precizitás nagymestere ,ebben is lenyűgöz a mai napig . Ki tudja minek köszönhetem, a lényeg, hogy én élvezem !

Átgondoltad már hányféle kávét ittál eddigi életedben? Javaslom próbálj ki TE is minél többféle módon elkészített es különböző kávécserjékből főzött kávét. Az ízlésed egyedi , de ami közös bennünk , hogy nem tudunk megfelelően dönteni , ha nem próbálkozunk rendszeresen az újabb és újabb dolgokkal . Mondanivalóm lényege erre irányult ma. Szép napot!